Kies uw limousine

  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Stap in onze limousine en ontdek de villa’s van vele BN’ers

Benieuwd waar Rene Froger trainde voor de marathon van New York? Hoe laat Marco Borsato zijn kinderen naar school brengt? Of hoe de bloemetjes in de tuin van Cheryl Morero erbij staan?

Stap in een van de prachtige limousines van Limonodig.nl en waan uzelf in de wereld van deze en nog veel meer Bekende Nederlanders. Of u al hun geheimen te weten komt, kunnen we niet garanderen. Dat het een bijzondere ervaring wordt, is zeker!

Per limousine van Laren naar Blaricum

Startpunt van de BN’er limousine tour is motel De Witte Bergen in Eemnes. Dit motel is gelegen aan de snelweg A1. Daar stapt u als een echte VIP in onze limousine en vertrekt u in stijl richting Laren.

In Laren zult u de prachtige villa’s zien van o.a. Mireille Bekooy, Willibrord Frequin, Willeke Alberti en Erik de Zwart. Vervolgens rijdt u door naar Blaricum, waar ook veel BN’ers wonen. Daar bezichtigt u de villa’s van onder meer Marco Borsato, Gordon, John de Mol en Rene Froger.

Natuurlijk wordt de succesvolle serie en film Gooische Vrouwen niet vergeten! Tijdens de tour bezoekt u enkele locaties uit de serie. Zo zult u in ieder geval de villa van Martin en Cheryl Morero zien.

Details BN’er limousine tour

De totale limousine tour duurt zo’n 90 minuten. Onderweg bezoekt u ongeveer 30 locaties en vertelt een ervaren gids u alles over de BN’ers en hun villa’s.

Het BN’er limousine tour arrangement kost € 449,-
Tijdens de limo tour kunnen er maximaal 7 passagiers in de limousine.

Offerte aanvragen »