Kies uw limousine

  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Is uw dochter of zoon binnenkort jarig en wilt u een spetterend verjaardagspartijtje geven? dan bent u bij LimoNodig limousine service aan het juiste adres!
Wij hebben diverse geheel verzorgde mogelijkheden, wat dacht u ervan dat de kinderen met de limousine opgehaald worden en naar speelparadijs Chimpie Champ gebracht worden, voor onderweg staat er een fles kinderchampagne in de limo klaar en uiteraard wordt de rode loper uitgerold.

Glow Golf Aalsmeer voor een kinderpartijtje met de limo Kinderpartijtje bij Chimpie Champ Aalsmeer met de limousine Chimpie Champ verjaardagsfeestje met de limousine in Aalsmeer


Onderstaand een aantal voorbeeld arrangementen.

Arrangement 1:
De kinderen worden thuis of op school opgehaald door de limousine en naar speelparadijs Chimpie Champ gebracht.

Hier ontvangt u een bon voor limonade, snoep en een waterijsje ook is de partykamer tijdelijk tot jullie beschikking voor een safarimail bestaande uit een box met friet, een snack, limonade en een kleine verrassing.
Na afloop worden de kinderen weer opgehaald en bij u thuis afgezet met de limousine.

In een straal van 20KM om Aalsmeer (excl. Amsterdam) kunnen wij uw dit arrangement aanbieden voor € 39,95 per kind op basis van 8 kinderen.

Arrangement 2:
Bestaande uit arrangement 1 maar dan uitgebreid met GlowGolf de 18 holes Glow in the dark midgetgolf incl. GGVB en glowarmband.

In een straal van 20KM om Aalsmeer (excl. Amsterdam) kunnen wij uw dit arrangement aanbieden voor € 47,50 per kind op basis van 8 kinderen.

Heeft u andere wensen of iedeeën? Neem vrijblijvend contact met ons op, bijna alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie over de limousine arrangementen, reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul dan het contactformulier in of bel de klantenservice op nummer 0172-539779.

Offerte aanvragen »