Kies uw limousine

 • Altijd een rode loper
 • Gratis champagne
 • In stijl geklede chauffeur

Reis in stijl in onze roze Lincoln limousine

Met onze roze Lincoln limousine weet u zeker dat je examenfeest, vrijgezellendag of kinderfeestje niet meer stuk kan. Van bumpers tot dak, meer roze dan onze roze Lincoln limousine kan niet! Reis in stijl en maak een entree om nooit meer te vergeten!

Onze roze Lincoln limousine voorzien van alle denkbare luxe, waaronder natuurlijk airco, getinte ruiten en een CD/DVD speler. Maar ook de romantische sfeerverlichting en de chique champagnebar ontbreken niet! Met het huren van de roze Lincoln limousine bij Limonodig.nl maak u elke denkbare gelegenheid extra bijzonder.

Roze Lincoln limousine huren?

De tijd dat u gebruik maakt van onze roze Lincoln limousine wordt berekend vanaf vertrek tot en met retour in onze garage. Uiteraard is de prijs inclusief rode loper service, onbeperkt aantal kilometers en in stijl geklede, ervaren chauffeur. Daarnaast geniet u onderweg van een gratis fles champagne!

Meer weten of onze roze Lincoln limousine meteen reserveren? Klik hier.

limo filter
Aantal personen: 8
Eerste uur: € 125,-
Vervolg uren: € 85,-
Minimum huurprijs: € 200,-
Kleur: Roze

Referenties

 • Wederom DANK JE WEL!
  Judith van Valburg lees meer »
 • Hartelijk bedankt voor de fantastische service van Limo nodig. Dit was voor de kids maar ook voor de ouders een geweldige onvergetelijke avond.

  Wij waren tot diep in de nacht niet uitgepraat. Het uitwisselen van foto's tussen de ouders bleef maar door gaan.

  In de bijlage een klein fragment.

  Vriendelijke groet,
  Marion Reingoud
  Marion Reingoud lees meer »
 • Kinderfeestje met de roze Lincoln limousine.
  Thuis ophalen in Eemnes en gebracht naar de Avonturenfabriek in Loosdrecht. met de kindercampagne en de rode loper was dit een mooi begin van het partijtje!
  Fam. Vermeulen lees meer »