Kies uw limousine

 • Altijd een rode loper
 • Gratis champagne
 • In stijl geklede chauffeur

De witte Lincoln limousine: een tijdloze klassieker

De klassieker onder de limousines: de witte Lincoln limousine. Ervaar hoe het is om als echte ster rondgereden te worden in deze prachtige limousine. Zeer geschikt voor een bruiloft, maar ook iets feestje en elk bedrijfsuitje wordt een onvergetelijke belevenis met de witte Lincoln limousine.

Laat u verrassen door de luxe uitstraling van onze witte Lincoln limousine. Van binnen én van buiten! Uiteraard is onze limousine voorzien van getinte ruiten, airco en een CD/DVD speler. De romantische sfeerverlichting en de chique champagnebar maken uw limousine ervaring compleet!

Witte Lincoln limousine huren?

De tijd dat u gebruik maakt van onze witte Lincoln limousine wordt berekend vanaf vertrek tot en met retour in onze garage. Uiteraard is de prijs inclusief rode loper service, onbeperkt aantal kilometers en in stijl geklede, ervaren chauffeur. Daarnaast geniet u onderweg van een gratis fles champagne!

Meer weten of onze witte Lincoln limousine meteen reserveren? Klik hier.

limo filter
Aantal personen: 8
Eerste uur: € 125,-
Vervolg uren: € 85,-
Minimum huurprijs: € 175,-
Kleur: Wit

Referenties

 • Geweldig bedrijf! Alles netjes geregeld, vriendelijke mensen, mooie wagen, lekkere champagne dus wat wil je nog meer voor een mooi feest!
  Shirley van Wijk lees meer »
 • Ik wil je en jullie bedrijf via deze weg bedanken voor de service die we van jullie gekregen hebben
  Co en Bianca Ruinard lees meer »
 • Wij zijn 15-05-2015 getrouwd en het was helemaal top!! Alles was goed verzorgd en onze chauffeur Richard deed het geweldig en kon goed overweg met de kinderen. Ook onze kinderen vonden het geweldig leuk!!
  Veronique Wijts Uzeel lees meer »